Monetax logo Menu bars for mobile to open menu

Ny hemsida lanserad för Monetax

Monetax ny hemsida Foto av @goian från Unsplash

Ny hemsida lanserad

Inget varar för evigt, och inte heller vår gamla hemsida, och trots en lång höst av kodputsande har vi fått färdig en ny hemsida som ska representera Monetax och våra erbjudanden till er kunder på ett bättre sätt än tidigare. Vi hoppas ni kommer gilla den lika mycket som vi gör.

Byggd på modern teknik

Vi på Monetax är väldigt stolta ingenjörer och bygger produkter från grunden med kärlek och omsorg. Monetax skatteberäkning har vi skrivit själva och den är stridstestad av både automatiska tester och Skatteverkets jurister. Den nya hemsidan är ingenjörsmässigt inte sämre. Det är en statisk kompilerad hemsida, som är driftsatt i molnet, med serviceless-tänk som motor och ett responsivt gränssnitt anpassat för alla enheter: datorer, surfplattor eller mobiler.

Rikt innehåll såsom artiklar och nyheter

Nytt rikt innehåll är även en ny fas av nya Monetax-hemsidan. Vi kommer publicera nyheter i vårt nyhetsrum som handlar framförallt om vår egen verksamhet eller sådant som berör skatteredovisning eller bokföring av kryptovalutor i relation till våra tjänster och erbjudanden. Artiklar kommer även publiceras med bredare innehåll som vi hoppas kan utbilda och hjälpa besökare att lära sig mer om kryptovalutor och hur den marknaden utvecklar sig.

Vi går mot ett spännande 2021

Året är snart till en ände, och Monetax firar fyra år som projekt och tre år som leverantör av skattedeklarationer. Det är ett stort år för oss, och vi tror att intresset kring kryptovalutor komma bara fortsätta att öka. Vårt fokus förblir att utföra det uppdrag vi valde när vi startade det här projektet: Att göra skattedeklarationer enkelt för vem som helst som vill investera i kryptovalutor. Med den ambitionen går vi in i 2021, och vi gör det med ett leende.